moraymusic

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Baggrund baggrund_web

Jeg er født I Danmark af dansk-engelske forældre i 1968. Jeg startede med at spille blokfløjte som 7-årig. Efter blokfløjte studier hos Frances Blaker og Inger Toft Nielsen blev jeg optaget på musikkonservatoriet i København.

Diplomeksamen i blokfløjte afsluttedes efter studier hos Vicki Boeckman og Nikolaj Ronimus i 1997. Jeg har deltaget i masterclasses med Marion ver Brüggen, Han Tol, Peter Holtslag, Poul Høxbro, Pedro Memelsdorff, Leo Meilink og har arbejdet professionelt som solo- og kammermusiker siden 1990.

I 1997 vandt jeg ”Diploma di Merito” ved  ”Torneo Internationale di Musica konkurrencen” i Italien.

Jeg har optrådt som solist og spillet i diverse kammermusik sammenhænge og arbejder nu primært på musik blandet med poesi og teater.

Jeg har studeret sang ved konservatorie lærerne Margrethe Enevold og Hanne Stavad, og ved pianist og sang-pædagog Georg Nielsen. Jeg har optrådt med sang siden 2000.

Jeg har taget Hospitalsklovneuddannelsen med Birgit Bang Mogensen og med instruktører fra Clownrunden i Sverige.

Under et længerevarende ophold i Brasilien fik vores søn et akut anfald af astmatisk bronkitis og jeg oplevede her en traumatisk indlæggelse på et hospital som forælder. Jeg kunne ikke lade være med at tænke at dette kunne gøres anderledes. Jeg opdagede artikler og bøger om "Doutores de Allegria" og inspireret af de brasilianske hospitalsklovne søgte jeg herefter ind på den danske uddannelse.

Se venligst CV´et for nærmere information.

 

Main Menu


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/moraymusic/6R75O2JC/htdocs/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Menu


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/moraymusic/6R75O2JC/htdocs/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99